رسپی کتلت کینوا | دستورپخت کتلت کینوا | جدید


طرز تهیه کتلت کینوا ؛ بسیار مقوی و لذیذ

کتلت کینوا : گیاه کینوا (Quinoa)، برنج اینکا یا خاویار گیاهی نام نوعی دانه خوراکی کم کالری، حجیم و بسیار مغذی است که بومی جنوب آمریکاست.

این گیاه شبیه غلات است و مانند دیگر غلات پخته و مصرف می‌شود اما جزو غلات به حساب نمی‌آید.

کتلت کینوا

 

مواد لازم کتلت کینوا :

کینوا ۱ پیمانه
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
تخم مرغ ۳ عدد
سبزی معطر (نعنا، چوچاق، خالواش، وارنگ بو) ۲ ق غ
پیاز ۱ عدد
سیر ۱ حبه
نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر و پاپریکا
روغن سرخ کردنی

 

طرز تهیه کتلت کینوا :

هر پیمانه کینوا برای پخت نیاز به ۲ پیمانه آب دارد. کینوا را به همراه آب و کمی نمک و فلفل و روغن در قابلمه ریخته و مانند برنج کته بعد از تمام شدن آب آنرا برای ۱۵ دقیقه دم کنید.
بعد از دم کشیدن اجازه دهید خنک شود سپس به کمک گوشتکوب کمی آنرا له کنید.
کینوا را به همراه سیب زمینی آبپز رنده شده و پیاز رنده شده آب گرفته و سیر رنده شده و سبزی معطر و تخم مرغ و ادویه جات کاملا میکس کنید و برای ۱۵ دقیقه در یخچال استراحت دهید تا مزه ها به خورد یکدیگر بروند.
برای سرخ کردن میتوانید از رینگ های دلخواه استفاده کنید یا مواد کتلت را در دستان خود شکل دهید و در روغن سرخ کنید.
برای جلوگیری از چسبیدن مواد به دست، هربار دستان خود را کمی خیس کنید.
کتلت ها را با شعله ملایم سرخ کنید تا کاملا مغزپخت شوند.
بعد از پخت به صورت گرم همراه با سس دلخواه سرو کنید.

پ.ن: در ترکیب مواد کتلت میتوانید از مقدار سیب زمینی کم کنید یا آنرا حذف کنید و به جای آن از کدو یا بادمجان یا هویج یا کلم استفاده کنید و کتلت را بر حسب ذائقه خود آماده کنید. همچنین میتوانید از مقداری مرغ پخته نیز داخل مواد کتلت استفاده کنید.
پ.ن: کینوا را به صورت بسته بندی در دو نوع سفید و سه رنگ از فروشگاه یا هایپرمارکت تهیه کنید و کینوا معمولا نیازی به شستن ندارد که این مورد روی بسته قید میشود.
پ.ن: هریک از سبزی ها در دسترس نبود آنرا حذف کنید و از سبزی معطر دلخواه مانند گشنیز یا جعفری یا اسفناج استفاده کنید.
پ.ن: میتوانید مقداری فلفل دلمه ای خرد شده نیز به مواد کتلت اضافه کنید.
پ.ن: دقت کنید که در صورت اضافه کردن مواد دیگر به رسپی ممکن است نیاز به تخم مرغ بیشتری باشد.

منبع : پیج اینستاگرام آشپزی @marjan_rezazadeh



Source link

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *